top of page

Občni zbor Društva MSBZT 2020




Člani in članice Društva MSBZT Nova Gorica smo se 6. marca zbrali na letnem občnem zboru na Dvorcu Zemono pri Vipavi, ki se ga je udeležila tudi predsednica Zbornice – Zveze, gospa Monika Ažman. Na občnem zboru smo potrdili poročilo o lanskoletnem delu društva ter sprejeli program dela za leto 2020. Srečanje smo si popestrili z zanimivim predavanjem vsem dobro znane komunikacijske trenerke, svetovalke in mediatorke, gospe Saše Einsiedler, ki je poudarila pomen zavedanja svojih vrednosti, kot temelj vsakogar, da svoje delo opravlja v skladu s svojimi vrednotami. Na koncu smo se prepustili kulinariki priznanega kuharskega mojstra Tomaža Kavčiča in članicam podarili cvet ob prihajajočem dnevu žena.







Nataša Slejko, Monika Ažman, Metka Plesničar, Saša Einsiedler, Rada Skočir


IMETI SEBE RAD-A


Sodobni moški in ženske se srečujemo z mnogimi izzivi. Želimo izpolniti vsa pričakovanja, ki jih do nas gojijo naši otroci, partnerji, starši, sodelavci … Včasih čutimo, kot da nam zmanjkuje moči za vse, kot da se izgubljamo v opravilih, ki jih nikdar ni konca. Pa si znamo vzeti čas zase? Znamo postavljati meje, se zavedamo lastne vrednosti?


Dobra samopodoba oz. zavedanje svoje vrednosti je temelj vsakogar, da svoje delo opravlja v skladu s svojimi vrednotami, da se zaveda svojega doprinosa k skupnosti, podjetju, da si upa izraziti svoje mnenje…


Da bi vajeti svojega življenja vzeti v svoje roke, da bi se drugače odzivali na okoliščine, ljudi, dogodke, da bi znali reči ne, da bi znali in si upali izraziti svoje mnenje, da bi vam bilo končno enkrat malo manj mar za to, kaj si bodo o vas mislili drugi!



Saša Einsiedler


Licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach.



bottom of page