Promocijska akcija v zahvalo zdravstvenim delavcem

Epidemija je razkrila, kako nenadomestljivi smo izvajalci zdravstvene in babiške nege ter dokazala, da smo temelj zdravstvenega sistema. Medicinske sestre, tehniki zdravstvene nege in bolničarji negovalci smo skupaj z drugimi zdravstvenimi delavci v prvih vrstah boja proti koronavirusu. Tvegamo tudi lastno zdravje, da poskrbimo za paciente, ki so vedno naša glavna skrb.

V Društvu MSBZT Nova Gorica smo se odločili, da ob koncu letošnjega leta v zahvalo in poklon vsem našim članom za ves njihov trud in požrtvovalnost, izvedemo manjšo promocijsko kampanjo. Organizirali smo fotografiranje in s pomočjo profesionalne ekipe Casarsa Tinta ustvarili promocijski material z naslovom PONOSNI NA NAŠE JUNAKE!

Naša mesta smo v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, Občino Šempeter-Vrtojba, Občino Ajdovščina, Občino Vipava in Občino Tolmin obarvali s plakati JUNAKOV!

Na fotografiji: Tilen Masten, Mateja Bizjak, Lucija Bizjak, Uroš Makuc, Matej Zaletel

Fotograf fotografije : Casarsa Tinta

Na fotografiji: Tilen Masten, Metka Plesničar, Mateja Bizjak, Lucija Bizjak, Uroš Makuc, Matej Zaletel

Fotograf fotografije: Casarsa Tinta