Strokovni izlet POTEPANJE PO SLOVENSKI OBALI Sobota 18. 05. 2024

Vabimo vas, da sem nam pridružite na spomladanskem strokovnem izletu.

Naš prvi postanek bo Ortopedska bolnica Valdoltra. Sledi strokovni ogled ustanove in izmenjava mnenj s kolegi. Nadaljevali bomo proti Strunjanskim solinam, kjer si bomo v centru za obiskovalce ogledali film o življenju solinarjev, ogledali si bomo solno polje in spoznali orodje solinarjev. Po končanem ogledu se bomo zapeljali do Kopra in se sprehodili skozi zgodovinsko jedro, po Čevljarski ulici do Titovega trga in stolnice. Sledi nekaj prostega časa do poznega kosila. Pozno kosilo nas bo čakalo v restavraciji hotela Žusterna (samopostrežni buffet). Prosti čas bomo lahko izkoristili za plavanje v bazenih Aquapark Žusterna. Ob dogovorjeni uri se bomo z avtobusom vrnili proti domu. Povratek domov je predviden v večernih urah.

OPOMBE:

Članom in članicam Društva MSBZT Nova Gorica, stroške strokovnega izleta krije društvo. Svojci oziroma nečlani društva  plačajo obrok in ceno vstopnine. UDELEŽBA NA IZLETU JE NA LASTNO ODGOVORNOST.

URA ODHODA:

Tolmin AP 07:00; Ročinj 07:20; Kanal 07:30; Nova Gorica AP 07:50; Šempeter (cvetličarna Kofol) 08:05; Šempas 08:20; Ajdovščina AP 08:50.

Vse dodatne informacije dobite pri Radi Skočir na telefon 041 540 497 oz. na e-naslov skocirrada@gmail.com

Ob prijavi navedite: ime, priimek, vstopno postajo, tel. številko, članstvo Društva MSBZT Nova Gorica DA – NE in plavanje v bazenih Aquapark Žusterna DA-NE.

Prijave so možne do 29.04.2024.

Vabljeni, da se nam pridružite na prijetnem spomladanskem druženju!

Metka Plesničar

predsednica Društva MSBZT Nova Gorica